Design by JUVLIGa.

Se fler kreationer i mitt galleri >>>

Företagsfakta
JUVLIGa är ett varumärke som registrerades i juni 2010 av mig, Emma alias Miiaoo. I september 2012 startades även ett företag i samma namn. Jag innehar f-skattesedel.

Det finns även webbutik kopplad till hemsidan där man kan köpa färdigsydda saker och tillbehör som  ripsband, clips och napphållare fär att sy sina egna napp/vant hållare.
Jag syr barnkläder, vuxenkläder, dockkläder, vagntillbehör och en del annat när lusten faller på. En hel del kommer till användning till mina egna barn och till mig själv. Såklart kan man även beställa det man önskar. Jag syr upp det mesta, det är bara att fråga.

För att få allt som sys och inte bara det som säljs så är Du mycket välkommen att kika in i min blogg här: www.miiaoosyr.blogspot.com.

Jag syr allra helst och nästan uteslutande i naturmaterial då jag tycker att det är överlägset att ha närmast kroppen på små och stora. En del återanvändning av textilier blir det också och då skrivs det tydligt i beskrivningen av plaggen. Detta gör jag dels för att det finns många fina äldre textilier t.ex från 70-talet men också för att det är bra för miljön.

Är Du intresserad av att beställa något speciellt så kontakta mig på info@juvliga.se. Kika gärna in i bloggen för att få se exempel på vad jag kan sy åt dig eller om du har frågor/funderingar.